Известие

Collapse
No announcement yet.

от какво е това смущение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• от какво е това смущение

колеги имам следния проблем дава ми смущения до 2500 оборота минали ги и изччезват мерихме го дне с уред и най много се усеща на радиото също така тези смущения оказва влияние и на параметрите на ламбдата просто не работи и не очтита мина ли 2500 се появявя и е перфектна ламбата е на 2 месеса Бош 06 чува се пукане на радиото мина ли 2500 оборото всичко е ок от какво може да е?
    146 boxer -Малкото SUBARU :P

можеби четките на алтернатора или кондензатора му.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от boxer4o Покажи съобщение
      колеги имам следния проблем дава ми смущения до 2500 оборота минали ги и изччезват мерихме го дне с уред и най много се усеща на радиото също така тези смущения оказва влияние и на параметрите на ламбдата просто не работи и не очтита мина ли 2500 се появявя и е перфектна ламбата е на 2 месеса Бош 06 чува се пукане на радиото мина ли 2500 оборото всичко е ок от какво може да е?
      марине така като се позамислих и аз май стигнах до същия извод - само че ми се стрфува да е по- вероятно от кондензатора да е - да се пренадървя
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
      X